Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di lievito di birra fresco
- 160 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di strutto
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1185.1 kJ / 283.2 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coppia ferrarese
1j
Panini all'olio
3h 10min
Crackers classici
3sa
Focaccia al rosmarino
2j 30 menit
Grissini stirati
2j
Crostini dorati
4j 30 menit
Ciabattine veloci
3h 10min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Mantovanine
2h 45 min
Grissini torinesi
1 godz. 35 min
Pagnotta casereccia
5h 10 min