
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema alla vaniglia
- 250 g di latte intero
- 2 tuorli
- 60 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia i semini estratti
- 1 cucchiaio di liquore Maraschino
- 25 g di amido di mais (maizena)
Mousse ai frutti rossi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di fragole pulite e a pezzi
- 50 g di frutti di bosco misti freschi
- 70 g di zucchero
- 12 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda
- 20 g di liquore Maraschino
Gelatina ai frutti di bosco
- 140 g di frutti di bosco misti freschi
- 70 g zucchero
- 1 cucchiaino succo di limone
- 2 foglie di menta fresca, lavate
- 12 g gelatina in fogli ammollata in acqua fredda e strizzata
-
250
g di fragoline di bosco fresche
nebo 250 g di fragole fresche - 20 g di liquore Maraschino
- 60 g di pan di Spagna un disco (Ø 15 cm e altezza 1,5 cm)
- frutta fresca a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 234 kcal / 979 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 8.3 g
- Sacharidy
- 34.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5hod.
Freakshake gusto macarons
2hod. 40min
Yogurt mousse cake all'arancia
17hod. 20min
Éclair all'arancia
7hod.
Budino alla vaniglia
3hod. 25min
Proibition punch
10min
Panna cotta alla crema al whisky
4hod. 30min
Agnolotti del plin
10hod. 30min
Torta Sacher bianca
2hod. 15min
Gelatine di marshmallows
24hod. 45min
Agnolotti al brasato
3hod.
Sacher Torte
2hod. 30min