Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema alla vaniglia
- 250 g di latte intero
- 2 tuorli
- 60 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 cucchiaio di liquore Maraschino
- 25 g di amido di mais (maizena)
Mousse ai frutti rossi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di fragole, pulite e a pezzi
- 50 g di frutti di bosco misti freschi
- 70 g di zucchero
- 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda
- 20 g di liquore Maraschino
Gelatina ai frutti di bosco
- 140 g di frutti di bosco misti freschi
- 70 g zucchero
- 1 cucchiaino succo di limone
- 2 foglie di menta fresca, lavate
- 12 g gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
-
250
g di fragoline di bosco fresche
nebo 250 g di fragole fresche - 20 g di liquore Maraschino
- 60 g di pan di Spagna, un disco (Ø 15 cm e altezza 1,5 cm)
- frutta fresca a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 34.4 g
- Tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Pasta sablé al cacao
1h 10 min
Budino uova e latte al caramello
1 godz. 30 min
Torta multistrato al pan di zenzero
28h 50min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5h 30min
Trifle ai lamponi
2 godz. 30 min
Crostata meringata all'arancia
30 min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min