Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di biscotti secchi a pezzi
- 100 g di burro fuso
Meringata
- 200 g di panna (35% di grassi) fredda
- 5 meringhe sbriciolate
- 2 albumi
- 100 g di zucchero a velo
- 2 gocce di succo di limone
- 140 g di fragole, pulite e a pezzi
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Terminare la preparazione
- 250 g di fragole, pulite e a fettine
- fragole fresche, pulite e a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1175 kJ / 281 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 41.5 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semifreddo allo zabaione
12h 15min
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
6u. 20min
Glassa al cioccolato
20 min
Meringhe
2 Std.
Meringata al cioccolato
9 godz. 25 min
Tortine sorpresa
12 Std.
Trifle alle fragole
5 Std. 30 Min
Clafoutis alle ciliegie
2 Std. 30 Min
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 godz. 45 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Meringata
4h 30min