Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta
- 5 uova
- 150 g di zucchero
- 15 g di zucchero vanigliato
- 1 pizzico di sale
- 175 g di farina integrale
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- 5 cucchiai di acqua calda (non bollente)
Crema di champagne
- 8 fogli di gelatina neutra
- 1 lime, il succo e la scorza grattugiata
- 3 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero + q.b. per gli acini d'uva
-
200
g di Champagne
nebo 200 g di Prosecco - 300 g di panna, qualsiasi tipo
- 250 g di uva rossa o bianca
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1196 kJ / 286 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 43.2 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cookies
1h
Confettura di cipolle rosse
25 min
Frullato fresco mela, anguria e zenzero
10min
Pan di Spagna panna e fragole
2h
Crema al limone con fragole
30 min
Torta ripiena di anatra, albicocche e pinoli
1h 20 min
Torta all'arancia e crema tropicale
2h 35min
Scarcedda lucana
2h
Torta pere e zenzero (TM6)
40 min
Pane tartaruga
20h
Torta di marzapane (Simnel Cake)
3 Std.
Impasto base per pane
1h