
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 70 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 130 - 180 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 cucchiaio di aceto
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia i semini
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 255.4 kcal / 1069.5 kJ
- Protein
- 8.6 g
- Tuk
- 65.8 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6hod.
Torta natalizia
3hod. 25min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2hod. 20min
Crema chiboust
1hod.
Torta Saint Honoré
5hod. 50min
Éclair ciocco-caffé
12hod.
Éclair alla crema di limone
4hod.
Éclair fragole e cioccolato bianco
12hod.
Éclair come un Paris-Brest
5hod.
Crema mascarpone al caprino
20min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2hod.
Bignè con crema pasticcera
3hod.