Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 70 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 130 - 180 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 cucchiaio di aceto
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1069.5 kJ / 255.4 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 65.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Crema al burro al cacao
10 min
Pan di Spagna
1h
Freakshake gusto macarons
2u. 40min
Éclair ciocco-caffé
12h
Mini éclair alla crema di caramelle alla fragola
Keine Bewertungen
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2h 30 min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h
Pavlova ai frutti di bosco
5h 30min
Cigni alla crema diplomatica
2h
Macaron al cioccolato
24h
Crema diplomatica
30min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min