Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Pralinato di mandorle e nocciole
- 90 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 65 g di nocciole sgusciate non pelate
- 65 g di mandorle, sgusciate e non pelate
Crema mousseline
- 250 g di latte
- 2 tuorli
- 20 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a temperatura ambiente e a tocchetti
Terminare la preparazione
- mandorle a lamelle, a piacere
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1361 kJ / 329 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paris Brest
3h 30min
Cigni alla crema diplomatica
2h
Baklava (vegan)
2h 40min
Cupolette al limone
9 Std.
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10h 45min
Sponge cake al tè matcha e ciliegie
2h
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4h
Piccole pavlove con mousse al caramello
3hod.
Éclair all'arancia
7hod.
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5 Std.
Éclair ciocco-caffé
12 Std.