Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Pralinato di mandorle e nocciole
- 90 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 65 g di nocciole sgusciate non pelate
- 65 g di mandorle, sgusciate e non pelate
Crema mousseline
- 250 g di latte
- 2 tuorli
- 20 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a temperatura ambiente e a tocchetti
Terminare la preparazione
- mandorle a lamelle, a piacere
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1361 kJ / 329 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganache al cioccolato
12h 20min
Glassa al burro
10min
Éclair ciocco-caffé
12hod.
Pavlova ai frutti di bosco
5h 30 min.
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Éclair alla crema di limone
4hod.
Dacquoise ai lamponi
3hod.
Crema tartufo
12h 20min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1 godz. 10 min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2hod. 30min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min