Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Pralinato di mandorle e nocciole
- 90 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 65 g di nocciole sgusciate non pelate
- 65 g di mandorle, sgusciate e non pelate
Crema mousseline
- 250 g di latte
- 2 tuorli
- 20 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a temperatura ambiente e a tocchetti
Terminare la preparazione
- mandorle a lamelle, a piacere
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1361 kJ / 329 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bisquick strawberry shortcake
1 godz.
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
2 godz. 30 min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23 Std.
Bignè all'amarena
3h
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 godz.
Éclair ciocco-caffé
12h
Éclaires al cioccolato
4 Std. 50 Min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 Std. 30 Min
Éclair all'arancia
7 godz.
Crema mousseline
1 godz.
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min