Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olijfolie
- 120 g uien, in vier gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 700 g lendenstuk, in reepjes (ong. 7 x 1,5 cm)
- 10 g tomatenpuree
- 300 g verse champignons, in schijfjes
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 200 g room, min. 30% vet
- 8 - 10 takjes peterselie, grof gehakt, als garnituur
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alpengratin
50min
Risotto bolognese
45min
Kip in perziksaus
40min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Griekse varkensstoofpot
45min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Kalkoenburgers
Žádné hodnocení
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Kipfricassee
Žádné hodnocení
Huzarensalade
25 Min