Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olijfolie
- 120 g uien, in vier gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 700 g lendenstuk, in reepjes (ong. 7 x 1,5 cm)
- 10 g tomatenpuree
- 300 g verse champignons, in schijfjes
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 200 g room, min. 30% vet
- 8 - 10 takjes peterselie, grof gehakt, als garnituur
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaanse risotto
40 Min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Vanille-mascarpone parfait
2u. 40min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Risotto bolognese
45 Min
Viscurry
35 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.