
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olijfolie
- 120 g uien in vier gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 700 g runderlende in reepjes (ong. 7 x 1,5 cm)
- 10 g tomatenpuree
- 300 g verse champignons in schijfjes
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 200 g room, min. 30% vet
- 8 - 10 takjes peterselie grof gehakt, als garnituur
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 360 kcal / 1506 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Haver horchata
Žádné hodnocení
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Rundvlees Stroganoff
1hod.
Steak au Poivre
20min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Griekse varkensstoofpot
45min
Kip in perziksaus
40min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1hod. 5min
Kip met amandelen
25min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1hod. 10min