Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olijfolie
- 120 g uien, in vier gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 700 g lendenstuk, in reepjes (ong. 7 x 1,5 cm)
- 10 g tomatenpuree
- 300 g verse champignons, in schijfjes
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 200 g room, min. 30% vet
- 8 - 10 takjes peterselie, grof gehakt, als garnituur
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Žádné hodnocení
Pekingeend
45min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Spaghetti met tomaat en spek
35 min
Alpengratin
50 min
Griekse varkensstoofpot
45min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min