
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 1 ½ tl zout volgens smaak
- 600 g aardappelen in stukken (2-3 cm)
- boter om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (elk 120-200 g, circa 2 cm dik)
- 1 citroen liefst biologisch, geraspte schil en sap
- 1 snuifje vers gemalen peper volgens smaak
- 100 g sjalotten gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit®)
nebo 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 tl citroenzeste
- zout volgens smaak
- vers gemalen peper volgens smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 660 kcal / 2763 kJ
- Protein
- 45 g
- Tuk
- 48 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Žádné hodnocení
Driegangen maaltijd voor twee
1hod. 15min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1hod. 15min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Tagliatelle met broccoli
15min
Vislasagne met asperges en prei
1hod. 30min
Yoghurt met chocolade
12hod. 25min
Nougatine
1hod. 30min
Pastasalade met groenten
1hod.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1hod.
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min