Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 1 ½ tl zout, volgens smaak
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (elk 120-200 g, circa 2 cm dik)
- 1 citroen, liefst biologisch, geraspte schil en sap
- 1 snuifje vers gemalen peper, volgens smaak
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit®)
nebo 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 tl citroenzeste
- zout, volgens smaak
- vers gemalen peper, volgens smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Kabeljauw met citrusboter
50min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Forel met hollandaisesaus
50min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Kweeperentaart
Žádné hodnocení
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Žádné hodnocení
Hot dogs
35 min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Champignons of zwammen met look
20min
Kip met romige groenten saus
50min