Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 1 ½ tl zout, volgens smaak
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (elk 120-200 g, circa 2 cm dik)
- 1 citroen, liefst biologisch, geraspte schil en sap
- 1 snuifje vers gemalen peper, volgens smaak
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit®)
nebo 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 tl citroenzeste
- zout, volgens smaak
- vers gemalen peper, volgens smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Romige champignonsoep
20 λεπτ.
Aardappelpuree
45 λεπτ.
Bloemkool met kaas
55 min
Stoofgerecht met tofu
30 min
Forel met hollandaisesaus
50 λεπτ.
350 g sjalot fruiten
Žádné hodnocení
Peergelei
Žádné hodnocení
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 λεπτ.
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 λεπτ.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 λεπτ.
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 λεπτ.
Lamsstoofpotje
1u. 45min