Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 1 ½ tl zout, volgens smaak
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (elk 120-200 g, circa 2 cm dik)
- 1 citroen, liefst biologisch, geraspte schil en sap
- 1 snuifje vers gemalen peper, volgens smaak
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit®)
nebo 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 tl citroenzeste
- zout, volgens smaak
- vers gemalen peper, volgens smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Sous-vide teriyaki zalm
1h 20min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Zalmsoufflé
1 Std.
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Lamsstoofpotje
1h 45 min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Žádné hodnocení
Kip met romige groenten saus
50 Min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min