
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vanillesaus (crème anglaise)
- 450 g melk
- 6 eierdooiers
- 70 g suiker
- 15 g vanillesuiker, huisgemaakt
Meringue-eilandjes
- 30 g suiker
- 6 eiwitten
- 1 snuifje zout
- 30 g vloeibare karamel (zie tips) (volitelně)
- 25 g pistachenoten, gehakt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 212 kcal / 887 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bouillabaisse
Žádné hodnocení
Bessenmousse
4hod. 50min
Crème karamel (flan)
5hod. 30min
Traditionele vruchtenjam
55min
Sinaasappel-currydressing
10min
Veenbessen-chocolade cakemix
Žádné hodnocení
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Gezouten karameltaart
2hod. 40min
Abrikozenlikeur
30min
Frambozen - limoensorbet
Žádné hodnocení
Basisbouillon
Žádné hodnocení
Venusschelpen op zeemanswijze
30min