Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 薑 ,去皮,切絲
- 1 隻 透抽 ,去除內臟,切圈不切斷(約400克)
- 5 - 10 克 新鮮紅辣椒 ,切圈
- 60 克 洋蔥 ,切條(約1公分)
- 20 克 蒜頭
- 10 克 香油
- 2 茶匙 米酒
- 1 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 500 克 水
- 10 克 蔥 ,斜切(約0.5公分)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 485.4 kJ / 116.1 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.8 g