Zařízení & příslušenství
薑絲中卷
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
油1 大匙
-
蔥 切段(約3公分)30 克
-
薑 切絲30 克
-
醬油膏1 ½ 大匙
-
米酒2 大匙
-
烏醋½ 大匙
-
糖1 大匙
-
透抽 清洗去除內臟,切圈(約1公分)300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
22 g
Kalorie
780 kJ /
190 kcal
Tuk
6.5 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
媽媽的快手料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan