苦茶油炒龍鬚菜

苦茶油炒龍鬚菜

4.8 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 苦茶油
    15 克
  • 切絲
    15 克
  • 龍鬚菜 切段(約4公分)
    150 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 切絲(長約5公分)
    70 克
  • 鴻喜菇 去根部,剝散
    80 克
  • ½ - 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 242.2 mg
Protein 2.6 g
Kalorie 244.5 kJ / 58.5 kcal
Tuk 3.9 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 4.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...