Zařízení & příslušenství
苦茶油炒龍鬚菜
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
苦茶油15 克
-
薑 切絲15 克
-
龍鬚菜 切段(約4公分)150 克
-
水10 克
-
紅蘿蔔 切絲(長約5公分)70 克
-
鴻喜菇 去根部,剝散80 克
-
鹽½ - 1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
242.2 mg
Protein
2.6 g
Kalorie
244.5 kJ /
58.5 kcal
Tuk
3.9 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
春季食療
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan