Zařízení & příslušenství
紅蘿蔔蒸蛋
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲40 克
-
蛋4 顆
-
醬油2 茶匙
-
高湯35 克
-
水 (蒸煮用)500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.2 g
Kalorie
469 kJ /
112.2 kcal
Tuk
7.8 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
2.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan