紅蘿蔔蒸蛋

紅蘿蔔蒸蛋

3.3 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    40 克
  • 4 顆
  • 醬油
    2 茶匙
  • 高湯
    35 克
  • (蒸煮用)
    500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 8.2 g
Kalorie 469 kJ / 112.2 kcal
Tuk 7.8 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 2.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...