紅蘿蔔蒸蛋
TM5 TM6

紅蘿蔔蒸蛋

3.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 油
  • 40 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
  • 4 顆 蛋
  • 2 茶匙 醬油
  • 35 克 高湯
  • 500 克 水 (蒸煮用)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
469 kJ / 112.2 kcal
Protein
8.2 g
Sacharidy
2.9 g
Tuk
7.8 g
Vláknina
0.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty