Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 250 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 2 dentes de alho
- 4 pés de cebolo (spring onion) cortado em pedaços pequenos
- 5 g tomilho, só as folhas
- 5 g manjericão, só as folhas
- 5 g coentros, só as folhas
- 250 g miolo de sapateira cozida, só a parte branca
- 10 g mostarda de Dijon
- ½ c. chá de piripíri
- 1 ovo
- Farinha q.b. p/ envolver
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 498 kJ / 119 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Recheio de salmão e coleslaw para sanduíches
10 Min
Folar de Valpaços
4h 20min
Brunch do Médio Oriente
Žádné hodnocení
Folar de carnes
2 Std. 20 Min
Patê marinheiro
5 Min
Creme de alcachofra e mexilhão
Žádné hodnocení
Caril de legumes
1 Std.
Bacalhau gratinado no pão da Gi Granja
1 Std.
Aveludado de cebola e tomilho
40 Min
Sapateiras gratinadas
40 Min
Risoto de marisco Gochujang
1 Std.
Peixe ao sal
1 Std.