Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 250 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 2 dentes de alho
- 4 pés de cebolo (spring onion) cortado em pedaços pequenos
- 5 g tomilho, só as folhas
- 5 g manjericão, só as folhas
- 5 g coentros, só as folhas
- 250 g miolo de sapateira cozida, só a parte branca
- 10 g mostarda de Dijon
- ½ c. chá de piripíri
- 1 ovo
- Farinha q.b. p/ envolver
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 498 kJ / 119 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelado de chocolate
8h
Lasanha de salmão e camarão
1h 30min
Batata gratinada com parmesão e tomilho -TM6
Brak ocen
Pão com queijo e malagueta
35min
Creme de alho
1h 10min
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1 godz.
Bruschetta com pesto e tomate
40min
Soufflé de caramelo
1h 5 min
Creme de castanhas e couve-flor - TM31
50min
Delícia de chocolate merengada
4h 30min
Creme de abóbora e couves-de-bruxelas
30 min
Recheio de sapateira
1 godz. 15 min