Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 360 g Wasser, kalt
- 20 g frische Germ (siehe Tipp)
- 250 g Dinkelvollkornmehl
- 250 g Weizenmehl, griffig
- 40 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten und Beträufeln
- 2 TL Salz
- 4 - 5 EL Rapsöl (hier kein Olivenöl verwenden)
- rote Zwiebeln, in Scheiben (3 mm), für die Dekoration
- Lauch, in Ringen (5 mm), für die Dekoration
- schwarze Oliven, entkernt, für die Dekoration
- Knoblauchzehen, in Scheiben, für die Dekoration
- Rosmarinblüten, nach Geschmack, für die Dekoration
- Rosmarin, frisch, Nadeln abgezupft, für die Dekoration
- Cocktailtomaten, für die Dekoration
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1393 kJ / 333 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 476 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frühlingskräuterkranz
3h 30min
Würziger Nussmix
35 min
Kürbis-Lasagne
1 godz. 45 min
Vollkorn-Osterkranz mit geräucherter Forelle und Ei
1 godz. 45 min
Ratatouille
45 min
Tarte mit Spinat und Feta
50 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
50 min
Kürbisrisotto
45 min
Focaccia Blumenwiese
1h 40min
"Wiener" Apfel-Nuss-Crumble
40 min
Vollwert-Baguettes
50 min
Pizzasonne
1sa 55 dk