Kompatibilní verze
Hachis parmentier courgette-pomme de terre et jambonneau
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de jambonneau cuit et dégraissé, coupé en morceaux
- 400 g de courgettes, coupées en tronçons
- 600 g de pommes de terre farineuses, détaillées en cubes de 2 cm
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de lait
- 20 g de beurre
- 20 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1525.8 kJ / 363 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Gratin de chou-fleur et chorizo
1 godz.
Tarte au poireau et lardons
2 Std. 5 Min
Gratin de coquillettes au poireau
45min
Hachis parmentier à la courgette
1h 20min
Gratin de courgette aux lardons
40min
Quiche au poireau
55 min
Lasagne de courgette
1h 25min
Courgette au jambon
1 godz.
Purée de carottes
30min
Gratin de courgette
1h 20min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1 godz.
Gratin de poireaux, jambon et mimolette
1 godz. 10 min