Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 30 g de beurre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g de vin blanc sec
-
600
g de filets de merlan
nebo 600 g de filets de poisson blanc -
100
g de crème liquide 30-40% m.g.
nebo 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1612 kJ / 386.3 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 581.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45min
Parmentier de carotte au poisson
1h
Thon mariné et courgettes au thym
45min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45min
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1h
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35 Min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35 Min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1h
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35 Min
Papillotes de lieu noir
45min