Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 30 g de beurre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g de vin blanc sec
-
600
g de filets de merlan
nebo 600 g de filets de poisson blanc -
100
g de crème liquide 30-40% m.g.
nebo 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1612 kJ / 386.3 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 581.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1 Std.
Papillotes de lieu noir
45 Min
Papillote de dorade
30 Min
Parmentier merlan, poireau et courge
1h 15min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Filet de bar sauce aux courgettes
1 Std.
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25 Min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45 Min
Saumon au chou, beurre au citron vert
45 Min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45 Min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30 Min