Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 30 g de beurre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g de vin blanc sec
-
600
g de filets de merlan
nebo 600 g de filets de poisson blanc -
100
g de crème liquide 30-40% m.g.
nebo 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1612 kJ / 386.3 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 581.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papillotes de lieu noir
45 Min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35 Min
Saumon mariné, semoule épicée et légumes
30 min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1 Std.
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45 Min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30 min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 Min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35 Min
Dos d'églefin et purée de petits pois
35 Min
Papillote de poisson à l’oseille et écrasé de pomme de terre à l’ail et zeste de citron
45 Min
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35 Min
Filets de colin, carottes, beurre aux fanes
30 min