Zařízení & příslušenství
Goat's cheese
Příprava 30min.
Celkový 18hod.
240 g
Suroviny
-
goat's milk (see Tips)1000 g
-
lemon juice55 g
Soft goat’s cheese
-
non-iodised salt to taste (see Tips)1 - 2 pinches
Rolled goat’s cheese
-
dried mixed herbs of choice1 tbsp
-
non-iodised salt1 - 2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 240 g
Sodík
943.9 mg
Protein
36.5 g
Kalorie
2968.8 kJ /
709.6 kcal
Tuk
41.3 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
27.1 g
Sacharidy
50.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Focus on Cheese
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Almond shortcrust pastry
35 Min
Homemade ricotta
1 Std. 15 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Butter
10 Min
Mayonnaise
5 Min
Creamy coconut yoghurt
18 Std.
Buttermilk balsamic sorbet
12 Std. 30 Min
Marinated feta cheese
170 Std.
Haloumi
5 Std.
Tahini
20 Min
Vanilla paste
10 Min
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min