Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1700 g water, room temperature
- 10 - 15 ice cubes
- 2 L ice cold water
- 300 - 500 g vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)
- dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
- 500 g water, room temperature
- 250 g white wine vinegar
- 2 tbsp raw sugar
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp yellow mustard seeds (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 4 allspice berries
- Nutriční hodnoty
- na 910 g
- Kalorie
- 1845.9 kJ / 441.2 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 80.1 g
- Tuk
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 18.8 g
- Sodík
- 2179.3 mg
Alternativní recepty
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15 min
Everyday gourmet butter
35 Min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, TM6)
2 Std. 10 Min
Seeded pastry
15 Min
Rose Harissa
20 min
Za'atar Seasoning
5 Min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Tartare sauce
10 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24hod. 55min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min