Pickled vegetables
TM6 TM5 TM31

Pickled vegetables

4.9 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 1700 g water, room temperature
  • 10 - 15 ice cubes
  • 2 L ice cold water
  • 300 - 500 g vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)
  • dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)

Pickling liquid

  • 500 g water, room temperature
  • 250 g white wine vinegar
  • 2 tbsp raw sugar
  • 1 tsp sea salt
  • 1 tsp black peppercorns
  • 1 tsp yellow mustard seeds (see Tips)
  • 1 dried bay leaf
  • 4 allspice berries

Nutriční hodnoty
na 910 g
Kalorie
1845.9 kJ / 441.2 kcal
Protein
14.6 g
Sacharidy
80.1 g
Tuk
3.5 g
Nasycený tuk
0.7 g
Vláknina
18.8 g
Sodík
2179.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty