Zařízení & příslušenství
Pickled vegetables
Příprava 20min.
Celkový 745hod.
910 g
Suroviny
-
water room temperature1700 g
-
ice cubes10 - 15
-
ice cold water2 L
-
vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)300 - 500 g
-
dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
-
water room temperature500 g
-
white wine vinegar250 g
-
raw sugar2 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
yellow mustard seeds (see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
allspice berries4
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 910 g
Sodík
2179.3 mg
Protein
14.6 g
Kalorie
1845.9 kJ /
441.2 kcal
Tuk
3.5 g
Vláknina
18.8 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
80.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Žádné hodnocení
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min.
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min.
Spicy Honey
10min.
Persian honeycomb bark
1hod. 30min.
Blueberry jam
35min.
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min.
Prawn Laksa
50min.
Tomato ketchup
1hod. 25min.
Tomato relish
2hod. 10min.
Berry chia jam
3hod. 15min.
Spicy peach and mango chutney
45min.