Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rote Zwiebel (ca. 100 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g braune Champignons, halbiert
- 80 g Möhre, in Stücken
- 90 g Sellerie, in Stücken
- 20 g Sonnenblumenöl
- 15 g vegane Margarine
- ½ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 2 TL brauner Zucker
- 1 TL Mehl
- 350 g Wasser
- 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan (siehe Tipp)
- 80 g Rotwein, vegan
- 20 g dunkle Sojasauce, vegan
- 10 g Rotweinessig, vegan
- ½ TL Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 387 kJ / 92 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegane Paprika-Rahmsauce
40 Min
Parmesanersatz
15 menit
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35 Min
Soja-Bolognese
40 Min
Tofu-Bolognese
40 Min
Vegane Mac and Cheese
1 Std.
Veganer Käseersatz zum Überbacken
20 Min
Veganer Bacon-Ersatz
30 Min
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkohl
2 Std. 20 Min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1h 25min
Linsenbraten mit Zwiebelsauce und Rosenkohl
9 godz. 45 min
Vegane Bolognese
50 Min