Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rote Zwiebel (ca. 100 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g braune Champignons, halbiert
- 80 g Möhre, in Stücken
- 90 g Sellerie, in Stücken
- 20 g Sonnenblumenöl
- 15 g vegane Margarine
- ½ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 2 TL brauner Zucker
- 1 TL Mehl
- 350 g Wasser
- 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan (siehe Tipp)
- 80 g Rotwein, vegan
- 20 g dunkle Sojasauce, vegan
- 10 g Rotweinessig, vegan
- ½ TL Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 387 kJ / 92 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veganes Sylter Salatdressing
1h 15min
Parmesanersatz
15min
Vegane Mac and Cheese
1h
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35min
Seitan-Klopse nach Königsberger Art
1h 15min
Tofu-Bolognese
40min
Vegane Eierspeise
10min
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkohl
2u. 20min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1 Std. 25 Min
Vegane Bolognese
50min
Veganer Nudelsalat
35min
Vegane Gewürzpaste für Gemüsebrühe
1h