Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, klein (40 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Aubergine, in Stücken
- 50 g rote Paprika, in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 100 g Olivenöl
- 40 g Pinienkerne
- 40 g Tomatenmark
- 50 g Parmesan, in kleinen Stücken
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Oregano
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1151 kJ / 275 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 Min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35 Min
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10min
Möhren-Rucola-Pesto
10min
Paprika-Auberginen-Mus
1 Std.
Walnuss-Pesto
10min
Tomaten-Pesto
10min
Fenchelpesto
10min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 Min
Spinat-Pesto
10min
Rucolapesto
10min
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20 Min