![Cocción de garbanzos Cocción de garbanzos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4cabc592-ca45-43ad-92d3-85e62e64700c/Derivates/c746b109-88dd-4bc6-b724-44e1fd971dd6.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de garbanzos secos, hidratados en agua por 12 horas
- 1300 g de agua
- 1 ½ cdita de sal fina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 4699 kJ / 1119 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 183 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 Min
Cocción arroz integral (400 g) TM6
35 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Garbanzos en cocción lenta TM6
14h 40min
Cocción arroz integral (500 g) TM6
35 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Alubias en cocción lenta TM6
14h 40min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min