
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de garbanzos secos hidratados en agua por 12 horas
- 1300 g de agua
- 1 ½ cdita de sal fina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1119 kcal / 4699 kJ
- Protein
- 61 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 183 g
- Vláknina
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocción de garbanzos
9h 40min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Brócoli al vapor (400 g) en Varoma
25min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Alubias en cocción lenta TM6
14h 40min
Garbanzos en cocción lenta TM6
14h 40min
Lentejas marinadas
35min
Ensalada de betabel
1h 10min