![Salpicón de res Salpicón de res](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7B7CF533-7B8C-4365-825D-0C43D8DEF5A0/Derivates/38543912-c359-408b-80b1-66d433ecb37c.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lechuga romana, en trozo
- 2300 g de agua
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 500 g de falda de res, en trozos de 4 cm
- 60 g de cebolla blanca, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 2 jitomates saladet, sin semillas y cortados en tiras
- 40 g de cebolla morada, cortada en rebanadas finas
- de aguacate
- tostadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1370 kJ / 326 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Sopa de tortilla
40 min
Tinga de pollo TM6
30 min
Tostadas de rajas con pollo
40 min
Picadillo con rajas
25 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Enchiladas suizas
1h
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 min
Picadillo
25 Min
Tostadas de picadillo
1h 10min
Caldo tlalpeño
1h 20min
Chilaquiles rojos
25 Min
Chilaquiles divorciados
1h