Salpicón de res

Salpicón de res

4.2 273 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod.
6 porciones

Suroviny

  • de lechuga romana en trozo
    300 g
  • de agua
    2300 g
  • de vinagre de vino blanco
    50 g
  • de aceite de oliva extra virgen
    30 g
  • de sal fina o al gusto
    1 cdita
  • de pimienta negra molida o al gusto
    ½ cdita
  • de falda de res en trozos de 4 cm
    500 g
  • de cebolla blanca en trozos
    60 g
  • diente de ajo pelado
    1
  • jitomates saladet sin semillas y cortados en tiras
    2
  • de cebolla morada cortada en rebanadas finas
    40 g
  • de aguacate
  • tostadas

Nutriční hodnoty na 1 porción

Kalorie 326 kcal / 1370 kJ
Protein 23 g
Tuk 16 g
Sacharidy 24 g
Vláknina 2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...