Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lechuga romana, en trozo
- 2300 g de agua
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 500 g de falda de res, en trozos de 4 cm
- 60 g de cebolla blanca, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 2 jitomates saladet, sin semillas y cortados en tiras
- 40 g de cebolla morada, cortada en rebanadas finas
- de aguacate
- tostadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1370 kJ / 326 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Picadillo con rajas
25 Min
Tostadas de rajas con pollo
40 Min
Tostadas de picadillo
1 Std. 10 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Picadillo
25 Min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 Min
Enchiladas suizas
1 Std.
Tinga de pollo TM6
30 Min
Chilaquiles rojos
25 Min
Caldo tlalpeño
1 Std. 20 Min
Salsa roja de molcajete
10 Min
Chilaquiles divorciados
1 Std.