Salpicón de res

Salpicón de res

4.2 297 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 porciones

Suroviny

  • 300 g de lechuga romana en trozo
  • 2300 g de agua
  • 50 g de vinagre de vino blanco
  • 30 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • ½ cdita de pimienta negra molida o al gusto
  • 500 g de falda de res en trozos de 4 cm
  • 60 g de cebolla blanca en trozos
  • 1 diente de ajo pelado
  • 2 jitomates saladet sin semillas y cortados en tiras
  • 40 g de cebolla morada cortada en rebanadas finas
  • de aguacate
  • tostadas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Protein 23 g
Kalorie 1370 kJ / 326 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 24 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...