
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lechuga romana en trozo
- 2300 g de agua
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de sal fina o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida o al gusto
- 500 g de falda de res en trozos de 4 cm
- 60 g de cebolla blanca en trozos
- 1 diente de ajo pelado
- 2 jitomates saladet sin semillas y cortados en tiras
- 40 g de cebolla morada cortada en rebanadas finas
- de aguacate
- tostadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 326 kcal / 1370 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 24 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Entomatadas de pollo
40min
Enchiladas suizas
1hod.
Tostadas de rajas con pollo
40min
Tinga de pollo TM6
30min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30min
Picadillo
25min
Chilaquiles rojos
25min
Caldo tlalpeño
1hod. 20min
Tostadas de picadillo
1hod. 10min
Rajas con queso
25min
Salsa roja de molcajete
10min
Chilaquiles divorciados
1hod.