Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de queso oaxaca fresco, en trozos
- 150 g de agua
- 500 g de jitomate, asados
- 80 g de cebolla, en trozos y asados
- 2 dientes de ajo, asados y pelados
- ½ - 1 cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de concentrado de caldo de pollo, o al gusto
- 450 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en cubos (5 cm)
- pimienta negra molida, al gusto
- aceite para freír, el necesario
- 18 tortillas de maíz
- 6 cdas de crema, para servir
- 1 aguacate, en rebanadas
- hojas de cilantro, frescas, las necesarias para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2232 kJ / 532 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 41 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 824 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Tinga de pollo TM6
30 min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 min
Ensalada de pollo
20min
Pastel azteca
1 godz. 20 min
Enchiladas de pollo
40min
Salpicón de res
1 godz.
Tostadas de picadillo
1h 10min
Tostadas de rajas con pollo
40min
Enchiladas suizas
1 godz.
Chilaquiles rojos
25min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min