Zařízení & příslušenství
Vanilková zmrzlina v oplatce
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 7hod. 45min.
13 porcí
Suroviny
Oplatka
-
2 vejce
-
120 gramů cukru
-
120 gramů másla, pokojové teploty na kousky
-
400 gramů hladké mouky
-
1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
Zrmzlinový krém
-
80 gramů cukru
-
1 vanilkového lusku
-
500 gramů smetany, min. 30 % tuku vychlazené
-
2 bílky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
6.1 g
Kalorie
1584.2 kJ /
378.6 kcal
Tuk
22.2 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
41.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zmrzliny
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Valentinské čokoládové řezy s malinovým želé a zázvorovým sorbetem
Pas d’évaluation
Malinové fondue s piškoty
Pas d’évaluation
Jahodová terina s bílou čokoládou
24h
Čokoládová roláda – housenka
3h 15min
Morkové knedlíčky Anuše Kejřové
25min
Smetanová vanilková zmrzlina (Gelato alla crema)
10h 15min
Amarantová mouka
5min
Italský velikonoční chléb
3h 50min
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
1h 45min
Smetanový krém ze sladkých karamel
2h 30min
Čokoládová zmrzlina
12h
Vanilková zmrzlina
12h