Zařízení & příslušenství
Vanilková zmrzlina v oplatce
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 7hod. 45min.
13 porcí
Suroviny
Oplatka
-
2 vejce
-
120 gramů cukru
-
120 gramů másla, pokojové teploty na kousky
-
400 gramů hladké mouky
-
1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
Zrmzlinový krém
-
80 gramů cukru
-
1 vanilkového lusku
-
500 gramů smetany, min. 30 % tuku vychlazené
-
2 bílky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
6.1 g
Kalorie
1584.2 kJ /
378.6 kcal
Tuk
22.2 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
41.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zmrzliny
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dort Ametyst
4hod.
Americké palačinky (Pancakes)
40min.
Čokoládový dortík
12hod. 15min.
Čokoládová omáčka
20min.
Cukrová poleva
5min.
Cantuccini z kadeřavé kapusty
1hod.
Citrónová zmrzlina
10hod. 20min.
Pralinky se slaným karamelem
2hod. 15min.
Bílá čokoládová zmrzlina s čerstvým sýrem
12hod.
Italský velikonoční chléb
3hod. 50min.
Tiramisu pohár s křupavými mandlemi
3hod. 15min.
Pomerančový curd
35min.