Zařízení & příslušenství
Vanilková zmrzlina v oplatce
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 7hod. 45min.
13 porcí
Suroviny
Oplatka
-
2 vejce
-
120 gramů cukru
-
120 gramů másla, pokojové teploty na kousky
-
400 gramů hladké mouky
-
1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
Zrmzlinový krém
-
80 gramů cukru
-
1 vanilkového lusku
-
500 gramů smetany, min. 30 % tuku vychlazené
-
2 bílky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
6.1 g
Kalorie
1584.2 kJ /
378.6 kcal
Tuk
22.2 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
41.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zmrzliny
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Levandulová zmrzlina s ginem
14hod. 35min.
Zajíčci s tvarohovou náplní
2hod. 15min.
Čokoládová zmrzlina bez vajec a laktózy
10hod. 20min.
Smetanová vanilková zmrzlina (Gelato alla crema)
10hod. 15min.
Jahodovo-bazalková zmrzlina
10min.
Krabí balíčky
Žádné hodnocení
Vanilková zmrzlina
12hod.
Citrónový meringue páj
3hod.
Čokoládová zmrzlina
12hod.
Mousse ze tří druhů čokolády
4hod. 30min.
Ovocný dezert s bílým jogurtem a domácí granolou
1hod. 20min.
Francouzské croissanty
12hod.