Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oplatka
- 2 vejce
- 120 gramů cukru
- 120 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 400 gramů hladké mouky
- 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
Zrmzlinový krém
- 80 gramů cukru
- 1 vanilkového lusku
- 500 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 2 bílky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1584.2 kJ / 378.6 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 22.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vanilková zmrzlina
12h
Vanilkovo-malinová zmrzlina ze skyru (nízkotučná)
10 Std. 15 Min
Zmrzlina z gorgonzoly s karamelizovanými hruškami a ořechy
14h 15min
Jahodová granola s mátou
Žádné hodnocení
Gulášové koření
5min
Čokoládová zmrzlina bez vajec a laktózy
10h 20min
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12u. 15min
Italský velikonoční chléb
3 godz. 50 min
Nadýchaný koláč se slaným karamelem
1 Std. 40 Min
Krekry s konopným semínkem a kyselým zelím
1h
Zmrzlina z podmáslí s pomerančem a malinami
5min
Smetanová vanilková zmrzlina (Gelato alla crema)
10 Std. 15 Min