Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oplatka
- 2 vejce
- 120 gramů cukru
- 120 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 400 gramů hladké mouky
- 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
Zrmzlinový krém
- 80 gramů cukru
- 1 vanilkového lusku
- 500 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 2 bílky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1584.2 kJ / 378.6 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 22.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Briošky – prasátka
2 godz.
Brioška
8h
Letní ovocný moučník s chantilly krémem
Keine Bewertungen
Pomerančové hrudky s mákem
2 Std. 20 Min
Krabí balíčky
Keine Bewertungen
Britské křížové bochánky
3h 50min
Triple RAW Tiramisu
4h 30min
Mousse ze tří druhů čokolády
4h 30min
Milkshake se slaným karamelem a popcornem
20min
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5h 30min
Nepečený meruňkový dort s čerstvým sýrem
4 Std.
Vanilková zmrzlina
12h