Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 120 克 新鮮香菇 ,切丁(約1公分)
- 60 克 金針菇 ,去根部,切段
- 80 克 雪白菇 ,去根部,剝散
- 120 克 鴻喜菇 ,去根部,剝散
- ½ 大匙 橄欖油
- 1 茶匙 鹽
- ¾ 茶匙 黑胡椒粉
- 60 克 花生醬 (顆粒)
- 20 克 油
- ¼ 茶匙 糖
- 90 克 豌豆苗 ,切段(約2公分)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1599.5 kJ / 385 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 11 g