Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Butter, in Stücken
- ½ EL Zitronensaft
- 60 g Weißwein
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 6 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1813 kJ / 434 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 46 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce Hollandaise
15 Min
Feine Königsberger Klopse
1 godz.
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 Min
Pilz-Gnocchi mit Rehfilet und Kirsch-Rotkohl
2 Std.
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 godz.
Sauce Béarnaise
40 min
Rhabarber-Parfait
8 godz. 50 min
Crème brûlée
6 Std.
Parmesan-Creme-brûlée
8h
Bärlauch-Hollandaise
15 Min
Aprikosen-Curry-Sauce
35 Min
Remoulade
10 Min