Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 400 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 2 TL Zucker
- 750 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
-
30
g Rapsöl
nebo 30 g Sonnenblumenöl - 2 TL Salz
Tomatenbutter und Fertigstellung
- 2 Knoblauchzehen
- 15 Basilikumblätter, frisch
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 20 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 5483 kJ / 1310 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 156 g
- Tuk
- 66 g
- Vláknina
- 11.2 g
Alternativní recepty
Knoblauch-Faltenbrot
1h 10min
Pesto-Ähre
40min
Mini-Zupf-Pizzen
1h 45min
Partyähre
1h 50min
Ajvar-Röllchen
2 Std. 20 Min
Käse-Kräuter-Striezel
1 godz. 35 min
Käseecken zum Zupfen
1h 50min
Kräuterfaltenbrot
1 godz. 20 min
Pull Apart Bread
2h 50 min
Käsetaschen
45 Min
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2 godz.
Bacon-Spieße
1h 30 min