Kompatibilní verze
Membrillos al vapor con carquinyolis de harina de almendra
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carquinyolis de harina de almendra
- 80 g de azúcar moreno
- 3 huevos
- 50 g de leche
- 100 g de harina de trigo
- 250 g de almendra molida
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 100 g de almendras crudas con piel
Membrillos
- 400 g de agua
- 250 g de vino dulce
- 300 g de azúcar
- 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 4 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 6 vainas de cardamomo (ligeramente aplastadas)
- 4 membrillos pelados (en octavos y sin semillas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2627 kJ / 627 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peras en almíbar
1h 40 min
Dulce de membrillo casero
7 Std.
Compota a la antigua
2 godz. 30 min
Conserva de tomates cherry
1 godz. 30 min
Calabacín encurtido en aceite
3h 20 min
Mermelada de pera y manzana
30 min
Compota de manzanas y peras
20 Min
Mermelada de ciruela y manzana al aroma de canela
1h
Mermelada de naranja y zanahoria
40 min
Mermelada de mandarina
35 min
Castañas en almíbar
2 Std.
Mermelada de albaricoque con jengibre
1h