Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soaker caliente
- 170 g de granos de centeno
- 255 g de agua
Masa madre de centeno
- 330 g de agua
- 15 g de pie de masa de centeno
- 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 2 cucharaditas de aceite para engrasar
- 85 g de agua fría
- 15 g de levadura prensada fresca
-
255
g de harina integral de centeno
nebo 255 g de harina de centeno - 170 g de harina de espelta
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 12939 kJ / 3092 kcal
- Protein
- 105 g
- Sacharidy
- 645.3 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 109.2 g
- Sodík
- 4792.1 mg
Alternativní recepty
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Barritas crujientes malteadas
6h 30min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Pan Venecia
17 Std. 10 Min
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Masa madre de centeno
96u. 20min
Pan de espelta
2h 20min
Pizza multicereal con queso brie, jamón serrano y mermelada de higos
3h 40min
Mantequilla con sal del Himalaya
25 min
Pan payés con masa madre
16 Std.