Pan corsario doble
TM31 TM5 TM6

Pan corsario doble

(Žádné hodnocení)

Suroviny

Soaker caliente

  • 170 g de granos de centeno
  • 255 g de agua

Masa madre de centeno

  • 330 g de agua
  • 15 g de pie de masa de centeno
  • 255 g de harina integral de centeno

Masa principal

  • 2 cucharaditas de aceite para engrasar
  • 85 g de agua fría
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 255 g de harina integral de centeno
    nebo 255 g de harina de centeno
  • 170 g de harina de espelta
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)

Nutriční hodnoty
na 1 unidad
Kalorie
12939 kJ / 3092 kcal
Protein
105 g
Sacharidy
645.3 g
Tuk
25.1 g
Nasycený tuk
2.8 g
Vláknina
109.2 g
Sodík
4792.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty