Pan corsario doble

Pan corsario doble

3.7 3 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 15hod. 20min
1 unidad

Suroviny

Soaker caliente
  • de granos de centeno
    170 g
  • de agua
    255 g
Masa madre de centeno
  • de agua
    330 g
  • de pie de masa de centeno
    15 g
  • de harina integral de centeno
    255 g
Masa principal
  • de aceite para engrasar
    2 cucharaditas
  • de agua fría
    85 g
  • de levadura prensada fresca
    15 g
  • de harina integral de centeno
    255 g
    255 g de harina de centeno
  • de harina de espelta
    170 g
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 3092 kcal / 12939 kJ
Protein 105 g
Tuk 25.1 g
Sacharidy 645.3 g
Vláknina 109.2 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sodík 4792.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...