![Pan corsario doble Pan corsario doble](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3d676b39-8af9-470a-abfb-bfc48f0d21c2/Derivates/1e40c79e-069e-466c-8bbe-fe8aaeef7c94.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soaker caliente
- 170 g de granos de centeno
- 255 g de agua
Masa madre de centeno
- 330 g de agua
- 15 g de pie de masa de centeno
- 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 2 cucharaditas de aceite para engrasar
- 85 g de agua fría
- 15 g de levadura prensada fresca
-
255
g de harina integral de centeno
nebo 255 g de harina de centeno - 170 g de harina de espelta
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 12939 kJ / 3092 kcal
- Protein
- 105 g
- Sacharidy
- 645.3 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 109.2 g
- Sodík
- 4792.1 mg
Alternativní recepty
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pan de centeno y manteca
16h
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Masa madre en polvo
24h 10min
Masa madre de centeno
96j 20 menit
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 Std. 30 Min
Pan retorcido con masa madre
16h
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.