Pan corsario doble

Pan corsario doble

3.7 3 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 15hod. 20min.
1 unidad

Suroviny

Soaker caliente
  • 170 g de granos de centeno
  • 255 g de agua
Masa madre de centeno
  • 330 g de agua
  • 15 g de pie de masa de centeno
  • 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
  • 2 cucharaditas de aceite para engrasar
  • 85 g de agua fría
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 255 g de harina integral de centeno
    255 g de harina de centeno
  • 170 g de harina de espelta
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 4792.1 mg
Protein 105 g
Kalorie 12939 kJ / 3092 kcal
Tuk 25.1 g
Vláknina 109.2 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 645.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...