
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soaker caliente
- 170 g de granos de centeno
- 255 g de agua
Masa madre de centeno
- 330 g de agua
- 15 g de pie de masa de centeno
- 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 2 cucharaditas de aceite para engrasar
- 85 g de agua fría
- 15 g de levadura prensada fresca
-
255
g de harina integral de centeno
nebo 255 g de harina de centeno - 170 g de harina de espelta
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3092 kcal / 12939 kJ
- Protein
- 105 g
- Tuk
- 25.1 g
- Sacharidy
- 645.3 g
- Vláknina
- 109.2 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Sodík
- 4792.1 mg
Alternativní recepty
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 godz.
Masa madre en polvo
24 godz. 10 min
Masa madre de centeno
96 godz. 20 min
Mezcla de especias para panes rústicos
5 min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 godz. 45 min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 godz. 30 min
Baguettes parisiennes
15 godz. 30 min
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Pan de aceitunas con masa madre
17 godz. 45 min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 godz. 30 min
Pan gallego con masa madre
15 godz. 30 min
Pan payés con masa madre
16 godz.