Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 3 claras de huevo (reserve las yemas )
- 115 g de semillas de amapola
- 40 g de almendra cruda sin piel
- 2 cucharaditas de azúcar vainillado
- 260 g de zanahoria en trozos de 2 cm
- 115 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 75 g de harina de espelta
- 3 cucharaditas de polvo de hornear
- 2 cucharaditas de piel de limón rallada
- 60 g de zumo de limón
- 2 - 3 tiras de piel de limón en juliana fina
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1140 kJ / 272 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galletas de avena y plátano
50 min
Bizcocho de manzana
50 min
Magdalenas de zanahoria y cacao
50 min
Galletas de castaña y miel
1 Std. 40 Min
Cake de plátano con algarroba
1h 45 min
Galleta de chocolate y naranja
40 min
Bizcocho de espelta y té matcha con fruta
3 Std.
Bizcochitos de avena, chocolate y mandarina
50 min
Magdalenas integrales de calabaza (sin huevo)
1h 20 min
Bizcocho de zanahoria
45 min
Bizcocho integral de zanahoria
1h 20 min
Bizcocho de zanahoria y almendra
1h 20 min