Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 600 g Wasser
- 980 g Tomaten, mittelgroß, Stielansatz herausgeschnitten
- 2 Schalotten, halbiert
- 60 g Olivenöl
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Balsamico, dunkel
- 275 g Ricotta (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1275 kJ / 304 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicoréeschiffchen
25 Min
Spinat-Tomaten-Salat
20 Min
Frühkartoffeln mit Flusskrebsen und Dill-Gurken-Creme
40min
Balsamico-Paradeiser
25 Min
Champignons mit Kräuter-Mascarpone
35 Min
Kartoffel-Spieße mit Chorizo und Feta
55min
Pikante Gewürzäpfel
40min
Roastbeef-Schiffchen
6h
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1 Std. 50 Min
Champignons mit Chorizo gefüllt
35 Min
Feta-Grill-Pfännchen
25 Min
Büffelmozzarella mit Cherry-Tomaten und zwei Pesti
20 Min