Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 600 g Wasser
- 980 g Tomaten, mittelgroß, Stielansatz herausgeschnitten
- 2 Schalotten, halbiert
- 60 g Olivenöl
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Balsamico, dunkel
- 275 g Ricotta (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1275 kJ / 304 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Exoten-Grütze mit Vanille-Crème fraîche
1h 5min
Kichererbsensalat mit Pampelmuse und Hähnchen
45 Min
Chicoréeschiffchen
25 min
Melonenpizza
15 min
Toasties "Welsh rarebit"
40 Min
Pikante Gewürzäpfel
40 Min
Erdbeer-Avocado-Salsa
20 min
Oliven in Tomatensauce
30 min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 min
Frühkartoffeln mit Flusskrebsen und Dill-Gurken-Creme
40 Min
Balsamico-Paradeiser
25 min
Grüne Steaksauce
10min