
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Parmesan in Stücken
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), in Stücken
- 130 g Mascarpone
- 8 Eier
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 10 Bärlauchblätter, frisch 2-3 Mal durchgeschnitten
- 40 g Butter
- 250 g gemischter italienischer Aufschnitt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 393 kcal / 1646 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ziegenkäsetarte
1hod. 25min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2hod. 20min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4hod. 40min
Lavendelcreme
5hod.
Italian Pancake
25min
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30min
Apfel-Walnuss-Salat mit Staudensellerie
20min
Bananenauflauf mit Mango und Karamelleis
25hod.
Zabaione mit Katzenzungen
1hod.
Aprikosen-Crumble
45min