Zařízení & příslušenství
紅咖哩蝦溫沙拉
Příprava 25min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油1 大匙
-
紅咖哩醬15 克
-
糖2 茶匙
-
新鮮辣椒 (任何種類) 切片1 根
-
草蝦 去頭、殼和腸泥15 隻
-
玉米筍 切塊(約1公分)60 克
-
鹽½ - 1 茶匙
-
魚露1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
蘑菇 切丁(約1公分)60 克
-
檸檬汁1 大匙
-
美生菜80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.5 g
Kalorie
824 kJ /
199 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
新食感溫沙拉
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan