Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ 大匙 蘋果醋
- 5 克 薑
- 5 克 蒜頭
- 1 茶匙 韓國辣椒粉
- 2 茶匙 韓國辣椒醬
- 1 茶匙 味醂
- ½ 茶匙 糖
- 1 茶匙 蜂蜜
- 1 大匙 油
- 1 大匙 純芝麻油
- 500 克 水
- 30 克 黃豆芽
- 100 克 去皮去骨雞胸肉
- ¼ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 料理米酒
- 50 克 新鮮綜合生菜 ,剝小塊
- ½ 大匙 黑芝麻
- 1 大匙 點心麵
- 5 克 新鮮紅辣椒 ,切絲 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 520 kJ / 128.5 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g