Zařízení & příslušenství
烤洋蔥溫沙拉
Příprava 15min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
珍珠洋蔥 去皮4 顆
-
培根 切丁(約1公分)50 克
-
第戎芥末醬1 大匙
-
醋1 大匙
-
橄欖油10 克
-
楓糖漿1 大匙
-
味噌2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
乾燥巴西利¼ 茶匙
-
新鮮綜合生菜 剝小塊60 克
-
玉米片 (辣味Doritos),壓碎15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7 g
Kalorie
1210 kJ /
291 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
新食感溫沙拉
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan