Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de polenta
- 200 g de farine
- 2 c. à café de levure chimique
- 2 œufs
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 230 g de yaourt à la grecque
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de thon à la tomate, en conserve (à la catalane)
- 70 g d'olives noires dénoyautées à la grecque
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3100 kJ / 717 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clafoutis au thon, emmental et olives noires
1h 10min
Cake aux légumes
1h 15min
Gâteau coton
1 Std. 45 Min
Quiche aux courgettes et coriandre en filo
40min
Cake au chou-fleur
1h 15min
Cake aux carottes, persil et chèvre
1h 10min
Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten
50 min
Cake épinard-ricotta
55 Min
Tarta de calabaza (Tartelette au potiron)
1h 5min
Cake vide-frigo
55 Min
Cake aux lardons, pruneaux et amandes
1h
Cake pomme-lardons
1h 10min