Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de polenta
- 200 g de farine
- 2 c. à café de levure chimique
- 2 œufs
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 230 g de yaourt à la grecque
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de thon à la tomate, en conserve (à la catalane)
- 70 g d'olives noires dénoyautées à la grecque
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3100 kJ / 717 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
1h
Cake aux crevettes
1h
Cake au jambon cru sans gluten
55 min
Cake de saumon, poireau et tomates confites
1h
Cake damier aux olives et jambon blanc
2h 30min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1h
Gâteau aux amandes et à la mandarine
55 min
Cake aux 3 fromages
50 min
Cake au thon
50 min
Quiche sans pâte au thon
50 min
Gâteau au yaourt, pommes et raisins secs
40 min
Cake aux olives, jambon et pruneaux
1 godz. 20 min