
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de polenta
- 200 g de farine
- 2 c. à café de levure chimique
- 2 œufs
- 80 g d'huile d'olive et un peu pour le moule
- 230 g de yaourt à la grecque
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de thon à la tomate, en conserve (à la catalane)
- 70 g d'olives noires dénoyautées à la grecque
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 717 kcal / 3100 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 64 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche aux courgettes et coriandre en filo
40min
Quiche aux deux fromages et ail confit
2hod. 10min
Gâteau à la noix de coco
50min
Cake aux crevettes
1hod.
Cake vide-frigo
55min
Gâteau de semoule au citron
1hod. 20min
Cake aux lardons, pruneaux et amandes
1hod.
Muffins à la semoule de maïs
20min
Cake aux olives, jambon et pruneaux
1hod. 20min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1hod. 20min
Cake aux 3 fromages
50min
Cake aux carottes, persil et chèvre
1hod. 10min