Filete de res con salsa de vino tinto

Filete de res con salsa de vino tinto

4.6 117 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 30min
8 porciones

Suroviny

Filete de res
  • de ajo pelados
    15 g
  • de romero fresco solamente las hojas
    10 g
  • mostaza Dijon
    10 g
  • de aceite
    20 g
  • de sal fina
    1 cdita
  • de pimienta negra entera
    ½ cdita
  • de filete de res
    1000 g
Salsa de vino tinto
  • de echalot
    60 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de fécula de maíz
    1 cda
  • de vino tinto
    250 g
  • de caldo de res
    250 g
  • hoja de laurel seca
    1
  • de mantequilla sin sal
    30 g
  • de mostaza Dijon
    10 g
  • de sal fina o al gusto
    1 cdita
  • de pimienta negra molida o al gusto
    ¼ cdita
  • de agua
    800 g

Nutriční hodnoty na 1 porciones

Kalorie 281 kcal / 1179 kJ
Protein 32 g
Tuk 12 g
Sacharidy 5 g
Vláknina 1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...