
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filete de res
- 15 g de ajo pelados
- 10 g de romero fresco solamente las hojas
- 10 g mostaza Dijon
- 20 g de aceite
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 1000 g de filete de res
Salsa de vino tinto
- 60 g de echalot
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cda de fécula de maíz
- 250 g de vino tinto
- 250 g de caldo de res
- 1 hoja de laurel seca
- 30 g de mantequilla sin sal
- 10 g de mostaza Dijon
- 1 cdita de sal fina o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida o al gusto
- 800 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 281 kcal / 1179 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
New York con salsa bernesa
45hod.
Stroganoff de res TM6
1hod.
Lomo de cerdo al horno
1hod. 35min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2hod. 15min
Filete a la pimienta
20min
Camarones al ajillo
25min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1hod. 30min
Filetes al vino tinto para 2
55min
Risotto de camarón y espárragos
45min
Mongolian beef
1hod. 20min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1hod.