Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filete de res
- 15 g de ajo, pelados
- 10 g de romero fresco, solamente las hojas
- 10 g mostaza Dijon
- 20 g de aceite
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 1000 g de filete de res
Salsa de vino tinto
- 60 g de echalot
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cda de fécula de maíz
- 250 g de vino tinto
- 250 g de caldo de res
- 1 hoja de laurel seca
- 30 g de mantequilla sin sal
- 10 g de mostaza Dijon
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 800 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1179 kJ / 281 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35 min
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Stroganoff de res TM6
1h
Mongolian beef
1h 20 min
Filete a la pimienta
20 Min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Filete Wellington
14 Std.
Camarones al ajillo
25 Min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1 godz. 30 min
Risotto de camarón y espárragos
45 Min