Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filete de res
- 15 g de ajo, pelados
- 10 g de romero fresco, solamente las hojas
- 10 g mostaza Dijon
- 20 g de aceite
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 1000 g de filete de res
Salsa de vino tinto
- 60 g de echalot
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cda de fécula de maíz
- 250 g de vino tinto
- 250 g de caldo de res
- 1 hoja de laurel seca
- 30 g de mantequilla sin sal
- 10 g de mostaza Dijon
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 800 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1179 kJ / 281 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mongolian beef
1 Std. 20 Min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 Min
Lomo de cerdo al horno
1 godz. 35 min
Filete a la pimienta
20 Min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55 min
Stroganoff de res TM6
1 Std.
Camarones al ajillo
25 Min
Filete de res con dos salsas
40 Min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 Std. 20 Min
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1 Std. 40 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 godz. 15 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.