Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Papas rostizadas
- 625 g de agua
- 1300 g de papas cambray grandes
-
85
g de aceite de oliva extra virgen
nebo 85 g de aceite vegetal - 3 cditas de sal, o al gusto
- 2 ramitas de romero fresco, solamente las hojas
Gremolata de queso parmesano
- 60 g de queso parmesano, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 2 tiras de cáscara de limón verde (ver tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1449 kJ / 345 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1326 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de papas
50 Min
Puré de camote
40 Min
Puré de papa y poro
40 Min
Espárragos con mantequilla balsámica
35 Min
Camarones al ajillo
25 Min
Papas al horno
1 Std.
Arroz primavera
40 Min
Puré de papa
50 Min
Arroz blanco con verduras
40 Min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Puré de papa y camote con chile morita
45 Min