Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Papas rostizadas
- 625 g de agua
- 1300 g de papas cambray grandes
-
85
g de aceite de oliva extra virgen
nebo 85 g de aceite vegetal - 3 cditas de sal, o al gusto
- 2 ramitas de romero fresco, solamente las hojas
Gremolata de queso parmesano
- 60 g de queso parmesano, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 2 tiras de cáscara de limón verde (ver tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1449 kJ / 345 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1326 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de papas
50min
Puré de papa y camote con chile morita
45 min
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Puré de papa y poro
40 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 godz. 15 min
Papas al horno
1h
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50min
Puré de papa
50min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30 min