Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de sake (vino de arroz japonés)
- 120 g de mirin
- 120 g salsa de soya baja en sodio
- 100 g de agua
- 60 g de azúcar
- 400 de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en cubos (3 cm)
- 50 g de rabos de cebolla de cambray (la parte verde claro), cortada en rodajas
- 400 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel
- ½ cda de semillas de ajonjolí tostadas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 895 kJ / 213 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 1393 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Res con teriyaki y arroz al vapor
1u. 50min
Pollo empanizado con salsa de curry y arroz al vapor
1 Std. 40 Min
Pollo Cantones con vegetales
35 min
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2j 15 menit
Pollo kung pao
45 min
Dedos de pollo horneados
45 min
Arroz frito
40 min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1h 10 min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 min
Tacos de lechuga con pollo
30 min
Pollo con ajonjolí
40 min