Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de sake (vino de arroz japonés)
- 120 g de mirin
- 120 g salsa de soya baja en sodio
- 100 g de agua
- 60 g de azúcar
- 400 de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en cubos (3 cm)
- 50 g de rabos de cebolla de cambray (la parte verde claro), cortada en rodajas
- 400 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel
- ½ cda de semillas de ajonjolí tostadas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 895 kJ / 213 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 1393 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Tacos de lechuga con pollo
30min
Brochetas de pollo con arroz y salsa de mango
50min
Sticky chicken (pollo caramelizado)
1h 20min
Pollo con ajonjolí
40min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1h 20min
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40min
Cerdo marinado con fideos y salsa bbq en cocción lenta TM6
4 Std. 25 Min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1h 10min
Pollo kung pao
45min
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25min