Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- beurre, pour le cercle
- 2 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 60 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 pincée de sel
- 150 g de café
La garniture
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de lait
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 130 g de sucre en poudre
- 500 g de mascarpone
- 2 c. à soupe de cacao en poudre non sucré
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1510.8 kJ / 358.6 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 24.2 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6 godz.
Charlotte aux fraises
3 Std. 35 Min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 Std. 20 Min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4 Std.
Verano
12h 45min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Entremets aux pommes à la vanille
4 Std. 40 Min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Gâteau mousse au praliné
13h
Bavarois aux fraises
6h 25min
Délice pomme-speculoos
12 godz.