Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre, coupé en morceaux
- 370 g de farine de blé
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 1 ½ c. à café de sucre vanillé maison
La crème légère à la vanille
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un peu d'eau froide
- 1 gousse de vanille
- 300 g de lait
- 3 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de fécule de maïs
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
Le montage
- 400 g de fruits frais variés (fraises, framboises, mangue, nectarine, pêche...)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2759.1 kJ / 659 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 67.3 g
- Tuk
- 38.1 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Le macaron caramel
1h 50min
Napolitain
73h 40min
Eclairs fraises-chocolat blanc
24h
Macarons à la pomme verte
5h 10min
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8h
Tablette de chocolat au blé soufflé
2h 40min
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8h
Number cake du Nouvel An
3h
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30 min
Macarons au chocolat
24h
Brookie
1 godz.
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5min