
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre coupé en morceaux
- 370 g de farine de blé
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 1 ½ c. à café de sucre vanillé maison
La crème légère à la vanille
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un peu d'eau froide
- 1 gousse de vanille
- 300 g de lait
- 3 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de fécule de maïs
- 300 g de crème liquide 35% m.g. très froide
Le montage
- 400 g de fruits frais variés (fraises, framboises, mangue, nectarine, pêche...)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 659 kcal / 2759.1 kJ
- Protein
- 11.4 g
- Tuk
- 38.1 g
- Sacharidy
- 67.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Napolitain
73hod. 40min
Layer cake façon tiramisu
1hod. 15min
Number cake du Nouvel An
3hod.
Entremets aux 2 chocolats
2hod. 15min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15hod. 30min
Macarons au chocolat
24hod.
Trianon
3hod.
Mini éclairs aux fraises Tagada
24hod.
Sablés léopard
1hod. 15min
Tablette de chocolat au blé soufflé
2hod. 40min
Gâteau piñata surprise au chocolat
3hod.
Macarons coco-chocolat blanc
5hod. 5min