Panna cotta a la crema de whisky

Panna cotta a la crema de whisky

4.3 23 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 45min.
6 raciones

Suroviny

  • 4 hojas de gelatina
  • 320 g de nata (35% de grasa)
  • 50 g de azúcar
  • 80 g de chocolate negro para postres
  • 100 g de queso cremoso
  • 120 g de requesón
  • 80 g de crema de whisky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 8.51 g
Kalorie 1580 kJ / 378 kcal
Tuk 29.07 g
Vláknina 1.66 g
Sacharidy 19.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...