Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Wasser zum Kochen
- Salz zum Kochen
- 80 g Pecorino, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Schalotten, halbiert
- 6 Pfefferkörner, schwarz
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 150 g Butter, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- 500 g Linguine
- 800 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 TL Meersalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4035 kJ / 964 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 52 g
- Vláknina
- 9.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1h
Pasta mit sizilianischer Sauce
55min
Pappardelle in Pfefferbutter
20 Min
Frische Tomaten-Pasta
25 Min
Gnocchi Tricolore
30min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25 Min
Vegetarische Linguine Carbonara
30min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30min
Tomaten-Sahne-Sauce
30min
Tomaten-Kapern-Pasta
35min
Gnocchi Caprese
20 Min