
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Wasser zum Kochen
- 140 g Hartkäse ital. (z.B. Parmigiano reggiano)
- 2 Schalotten halbiert
- 2 EL Butter weich
- 1 EL Mehl
-
100
g Wermut (z.B. Noilly Prat)
nebo 100 g Weißwein - 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 400 g Linguine
- 250 g Milch
- 250 g Sahne
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 812 kcal / 3403 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 40 g
- Sacharidy
- 80 g
Alternativní recepty
Cheese-Makkaroni
30min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20min
Tagliatelle mit Pistazien-Pesto und Zitrone
30min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40min
Salbei-Knoblauch-Pasta
20min
Pappardelle in Pfefferbutter
20min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45min
Aglio e Olio für Spaghetti
10min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30min
Linguine in Tomatenbutter
30min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25min