Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Wasser zum Kochen
- 140 g Hartkäse, ital. (z.B. Parmigiano reggiano)
- 2 Schalotten, halbiert
- 2 EL Butter, weich
- 1 EL Mehl
-
100
g Wermut (z.B. Noilly Prat)
nebo 100 g Weißwein - 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 400 g Linguine
- 250 g Milch
- 250 g Sahne
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3403 kJ / 812 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 40 g
Alternativní recepty
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15 min.
Gorgonzola-Sauce
20 min.
Pappardelle in Pfefferbutter
20 min.
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40min
Cheese-Makkaroni
30 Min
Tagliatelle mit Pistazien-Pesto und Zitrone
30 Min
Blitz-Gnocchi mit Frischkäsesauce
30 Min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 Min
Tomaten-Sahne-Sauce
30 Min
Linguine in Tomatenbutter
30 Min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30 Min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 Min