Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g mąki pszennej tortowej
- 85 g wody, ciepłej
- 30 g masła, miękkiego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- 1 szczypta soli
- 500 g sera ricotta, podzielonego na kawałki
- 200 g cukru
- 5 żółtek
- ½ łyżeczki cynamonu, mielonego
- mąka pszenna tortowa, do oprószenia blatu
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 1050.2 kJ / 250.8 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 30.7 g
- Tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Budyniowo-sernikowe ciasto na zimno
3 Std. 20 Min
Hotteok (drożdżowe, nadziewane placki na słodko)
1 Std. 30 Min
Ciasteczka amaretti
1 Std. 10 Min
Tort z masłem orzechowym
3 godz. 30 min
Portugalskie babeczki z kremem
1 Std. 10 Min
Słodki pudding z czerstwego pieczywa z rodzynkami (Pan Bolo)
1 Std. 25 Min
Travel cake z orzechami pekan i bananami
3 Std.
Lody marmurkowe
11 godz. 30 min
Ciasto "trzy mleka" (Tres leches)
2 Std.
Kakaowe tiramisu z chili
7 Std. 10 Min
Makaroniki migdałowe
35min
Lasagne z grzybami
2 Std. 20 Min