Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g mąki pszennej tortowej
- 85 g wody, ciepłej
- 30 g masła, miękkiego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- 1 szczypta soli
- 500 g sera ricotta, podzielonego na kawałki
- 200 g cukru
- 5 żółtek
- ½ łyżeczki cynamonu, mielonego
- mąka pszenna tortowa, do oprószenia blatu
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 1050.2 kJ / 250.8 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 30.7 g
- Tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hotteok (drożdżowe, nadziewane placki na słodko)
1h 30min
Ciasto karmelowe z owocami i sosem karmelowym
4 godz. 30 min
Czarno-białe ciasteczka
2h
Cytrynowe fondanty z nutą curry
3h 10min
Francuskie ciasto Trzech Króli (Galette de Rois)
2h 30min
Słodkie bułeczki (Navettes)
2h
Kurczak curry pieczony w cieście (Złota poduszka)
2h 45min
Sernik z ricotty z dżemem figowym
5h 40min
Tort Mimoza z ananasem
3h 30min
Biało-czerwony sernik Red Velvet
8u. 15min
Sernik czekoladowy z gruszkami w winie
13 Std. 50 Min
Puszyste ciasto pomarańczowe
1 Std. 50 Min