Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mus z rabarbaru
- 500 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego na 2 cm kawałki
- 120 g cukru
- 1 łyżka syropu barmańskiego grenadina (volitelně)
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (volitelně)
Krem waniliowy
- 60 g herbatników
- 60 g cukru
- ¼ laski wanilii
- 400 g mleka
- 3 żółtka
-
25
g skrobi ziemniaczanej
nebo 25 g skrobi kukurydzianej
Bita śmietana
- 100 g śmietany, min. 30% tłuszczu, dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
- 50 g sera mascarpone, mocno schłodzonego, podzielonego na kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1590 kJ / 379 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna cotta
3 godz. 15 min
Maślankowa panna cotta z duszonymi śliwkami
3h 40min
Lodowy deser z brzoskwiniami i kremem z mascarpone
2h 35min
Tort Mimoza z ananasem
3 godz. 30 min
Mini serniczki z purée z mango z Varomy
3 Std.
Mus czekoladowy z chili
3h 10min
Jogurt waniliowy z biszkoptami i morelami
1 Std. 30 Min
Deser limonkowo-imbirowy
8j 30 menit
Mus rabarbarowy
55 Min
Eton Mess z rabarbarem
2h 5min
Trifle wiśniowe z ciastkami cantuccini
3 Std. 50 Min
Truskawki (sous-vide) z musem z białą czekoladą (z osłoną noża miksującego)
2 Std.