Kompatibilní verze
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bulbe de fenouil
- 10 g de galanga
- 10 g de gingembre frais, râpé
- 10 g de curcuma frais, râpé, et 2 pincées pour les épinards
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau
- 3 filets d'huile d'olive
- 50 g d'épinards frais
- 3 olives kalamata dénoyautées
- poivre blanc moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 296 kJ / 71 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55min
Haricots verts au thym
1h 10min
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Poireaux vinaigrette au miso
35min
Poisson vapeur, salade de quinoa et tomate
1h
Poireaux en vinaigrette de betterave
35min
Butternut au pesto de graines de courge
40min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55min
Salade de fèves aux coques à la menthe
55min
Salade aux légumes de printemps
50min
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1h 10min
Assortiment de légumes vapeur
45 min