
Kompatibilní verze
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bulbe de fenouil
- 10 g de galanga
- 10 g de gingembre frais râpé
- 10 g de curcuma frais râpé, et 2 pincées pour les épinards
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau
- 3 filets d'huile d'olive
- 50 g d'épinards frais
- 3 olives kalamata dénoyautées
- poivre blanc moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 71 kcal / 296 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30min
Fèves, petits pois et poires aux épices douces
1hod. 20min
Asperges sauce romesco
45min
Artichauts marinés à l'italienne
12hod.
Asperges sauce à l'orange
55min
Poireaux en vinaigrette de betterave
35min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25min
Fondue de poireau orange et cumin
30min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1hod. 10min
Endives braisées gratinées au parmesan
50min
Endives braisées et caramélisées à l'orange
30min