Kompatibilní verze
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bulbe de fenouil
- 10 g de galanga
- 10 g de gingembre frais, râpé
- 10 g de curcuma frais, râpé, et 2 pincées pour les épinards
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau
- 3 filets d'huile d'olive
- 50 g d'épinards frais
- 3 olives kalamata dénoyautées
- poivre blanc moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 296 kJ / 71 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Fenouil et millet, gelée d'orange à l'anis
5 Std. 50 Min
Assortiment de légumes vapeur
45 Min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25min
Fèves, petits pois et poires aux épices douces
1h 20min
Haricots verts au thym
1 godz. 10 min
Poireaux en vinaigrette de betterave
35min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50 Min
Artichauts marinés à l'italienne
12hod.
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30min
Poireaux vinaigrette au miso
35min