Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de gruyère, coupé en morceaux
- 180 g de farine de blé
- 1 sachet de levure chimique
- 3 œufs
- 100 g de lait demi-écrémé
- 4 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 100 g d'huile d'olive
- 150 g de jambon blanc, coupé en morceaux (voir Variante(s)")
- 130 g de tomates, détaillées en dés
- herbes de Provence déshydratées
- origan déshydraté
- 10 olives noires dénoyautées
- salade verte, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 10 portions
- Kalorie
- 10193.3 kJ / 2436.2 kcal
- Protein
- 97.7 g
- Sacharidy
- 160.2 g
- Tuk
- 155.8 g
- Nasycený tuk
- 40.7 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Sodík
- 4599.2 mg
Alternativní recepty
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 min
Samoussas au fromage
30 min
Sablés viennois
45 Min
Biscuits chocolatés au beurre
1h
Petits roulés au parmesan et au persil
1h 10min
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1h 30min
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50 min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3 Std. 35 Min
Miniclafoutis de légumes
45 Min
Cake marbré, glaçage rocher
2 Std. 15 Min
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55 min
Cookies-brownies
20 Min