Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 克 新鮮柳橙汁
- 20 克 巴薩米可醋
- 2 茶匙 蜂蜜
- ¼ 茶匙 五香粉
- ¼ 茶匙 肉桂粉
- ¼ 茶匙 肉豆蔻粉
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 10 克 橄欖油
- 600 克 水
- 100 克 蘆筍 ,去皮
- 1 顆 柳橙 ,去皮,只取果肉
- 80 克 綠捲鬚萵苣
- 30 克 核桃碎
- 1 ½ 大匙 蔓越莓乾
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 960 kJ / 230 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4 g