Zařízení & příslušenství
甜橙蘆筍溫沙拉
Příprava 25min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
新鮮柳橙汁30 克
-
巴薩米可醋20 克
-
蜂蜜2 茶匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
肉桂粉¼ 茶匙
-
肉豆蔻粉¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
橄欖油10 克
-
水600 克
-
蘆筍 去皮100 克
-
柳橙 去皮,只取果肉1 顆
-
綠捲鬚萵苣80 克
-
核桃碎30 克
-
蔓越莓乾1 ½ 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5 g
Kalorie
960 kJ /
230 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
24 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
新食感溫沙拉
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan